Imobil zona ultracentrala

  • 13 octombrie 2023
  • 15

Detalii privind proprietatea

Imobiliare Maxim vă propune o oportunitate unică de închiriat situata in zona ultracentrala a Sibiului, respectiv Bulevardul Nicolae Balcescu.

Această clădire impresionantă se află în una dintre cele mai importante și exclusiviste zone, are o poziționare unică, iar accesul se realizează din zona pietonala.

Clădirea oferă o suprafață de inchiriat de minim 115 mp, aceasta suprafata putand fi extinsa pana la 710 mp, potrivită pentru multiple domenii de afaceri, asigurând toate facilitățile și suportul necesare desfășurării unei activități la standarde înalte.

De asemenea dispune de spații de birouri, zone de tezaur, spații tehnice și de depozitare, grupuri sanitare, distribuite pe demisol, parter, etajul 1,etajul 2 si mansarda, fiind împărțite astfel:

* demisol: – aici regasim un spatiu amenajat,gandit si compartimentat pentru restaurant, cafenea literara, cu posibilitatea de amenajare terasa fara (in zona pietonala)

* parter – este inchiriat in totalitate

* etaj 1: este compus hol, 3 incaperi, grup social si un mic depozit. Suprafata utila fiind de ca. 115 mp cu posibilitatea de a se extinde cu inca ca. 125 mp.

* etaj 2: este compus din 5 incaperi, hol, grup social si depozit, beneficiand de o suprafata de ca. 177 mp cu posibilitatea de extindere cu inca ca. 80 mp.

* mansarda: aici regasim doua incaperi, grup social si hol. Suprafata utila este de ca. 132 mp, cu posibilitatea de a se extinde cu inca 80 mp.

Imobilul se poate amenaja in functie de dorintele/activitatea fiecaruia.
Imobilul beneficiază de un grad ridicat de lumină naturală, fiind situat pe colt si cu multe geamuri.
Proprietate cu multiple posibilități de exploatare, dispune de vizibilitate maximă și poziționare foarte bună, ușor accesibilă, pe o stradă extrem de circulată din punct de vedere pietonal, fiind înconjurată de puncte importante de interes, având conexiune rapidă către bulevardele principale ale zonei.Este pretabil pentru diverse activitati de genul – activitati bancare, reprezentanta asigurari, servici medicale, magazin haine, activitati hoteliere, restaurant, etc

În vecinătatea imobilului regăsim: Piata Marea, Primaria, instituții de învățământ de prestigiu, instituții bancare, restaurante și cafenele, servicii, spital si cabinete medicale etc.
Se poate inchiria partial sau in totalitate.
Pret 15 euro/mp +TVA

Informații ESENȚIALE

  • House

Facilități suplimentare

Vizualizare hartă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *