Casa zona centrala Sibiu

  • 1 februarie 2023
  • Sibiu/zona Balea - Trei Stejari
  • 220,000

Detalii privind proprietatea

Va oferim spre vanzare casa singur in curte situata in zona ultracentrala. (Balea – Trei Stejari)

Casa este structurata in demisol inalt cu lumina naturala, parter inalt si pod.

Demisolul locuibil are o suprafata de ca. 90 mp si este compus din 2 garsoniere cu intrare separata, fiecare compusa din camera, bucatarie si baie. Ambele garsoniere sunt in prezent inchiriate, astfel se poate prelua si chiria, in functie de cum se doreste.

De asemenea la demisol regasim si o pivnita de ca. 21 mp, care poate fi transformata intr-o garsoniera, cat si un garaj de 15 mp si Wc- de serviciu.

Parterul inalt are o suprafata utila de ca. 125 mp, fiind compus din 4 camere, bucatarie, camara, baie, 2 holuri, acces pod si o terasa deschisa de ca. 16 mp.

Casa are doua cai de acces,putand fii astfel locuita de doua famili sau impartita in doua apartamente distincte. In curte regasim si un garaj amenajat cu saht, iar in curtea din spate loc pentru gratar.

Este situata in zona foarte buna (Balea – Trei Stejari) in apropierea Spitalului, a noului Mall (Promenada Mall), gara Sibiu, scoli si gradinite, cat de centrul orasului si Primaria Sibiu.

Beneficiaza de geamuri termopan si centrala termica iar podul este inalt pretabil pentru extindere si mansardare.

Casa este pretabila pentru locuinta unifamiliala sau chiar a doua familii sau poate fi transformata pentru sediu firma, birouri, pensiune, clinica medicala,etc.

Pret 220.000 euro

Informații ESENȚIALE

  • House

Facilități suplimentare

  • Spațiu larg mațină

Vizualizare hartă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *