Casa tip duplex in Selimbar

  • 6 octombrie 2023
  • 180,000

Detalii privind proprietatea

Va oferim spre vanzare casa tip duplex situat in zona ElGringo – Selimbar.
Imobilul are un amplasament perfect fiind situat la doar 2 minute de Shopping City,Lidl Kaufland. In aceasta zona sunt construite case noi si dispune de utilitati complete, respectiv apa-canal, gaz metan si curent electric,etc.

Casa de tip duplex iti ofera un spatiu generos pentru a te bucura de calitate, confort si siguranta, fiind compartimentata astfel:
Parterul casei are o suprafata de ca.64 mp fiind compus dintr-un living luminos si spatios. bucatarie inchisa, camara mare, vestibul, spatiu tehnic, baie, casa scarii si iesire catre curtea din spate, unde poate fi amenajata o zona de recreere.

La etaj avem o suprafata utila de ca. 64 mp si regasim 3 dormitoare, hol mare si spatios de ca. 13 mp, casa scarii si baie. De asemenea aici regasim si urcarea in pod-ul izolat.

Atractia principala a casei este curtea/gradina, unde te poti bucura de natura, aer curat si soare in orice moment.

Poti sa-ti amenajezi caminul exact dupa bunul plac!
Casa se vinde la stadiul de ”alb” astfel ai posibilitatea de a alege finisajele, culorile si detaliile interioare pentru fiecare camera in parte.
Poti sa-ti transformi aceasta casa intr-un loc unic, personalizat dupa gusturile si preferintele tale.
Exteriorul casei va fi finisat la cheie iar curtea o sa fie pavata partial cu optiunea de a se completa cu zona verde conform preferintelor tale.Dar exista si posibilitate de predare la cheie.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, beneficiand de caldura in pardosea. Vino sa descoperi locuinta perfecta pentru tine si familia ta.
Pret 180.000 euro/negociabil.

Informații ESENȚIALE

  • House

Facilități suplimentare

Vizualizare hartă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *