Casa individuala in Cisnadie

  • 27 iunie 2023
  • 275,000

Detalii privind proprietatea

Va oferim spre vanzare casa individuala situata in Cisnadie, intr-un ansamblu de case nou dezvolat, in zona linistita si cu priveliste frumoasa.
Casa are o suprafata utila de ca. 187 mp fiind construita pe un teren cu o suprafata totala de 566 mp.
Este structurata in parter si etaj.
Astfel la parter regasim un living spatios de ca. 31 mp, birou/biblioteca, dining, bucatarie, camara, spatiu tehnic, hol si baie.
Etajul este compus din 3 dormitoare, 2 bai si un hol din care se face accesul in pod. De asemenea casa mai are 3 balcoane si o terasa.
Casa se vinde la stadiul de cheie cu toate finisarile efectuate, astfel beneficiaza de usa si geamuri termopan, termoizolatie de 10 cm, peretii interiori sunt gletuiti si vor avea lavabila alba iarla exterior casa va fi zugravita cu vopsea decorativa.Instalatiile sanitare si electrice vor fi efectuate, iar caldura se va face cu ajutorul unei pompe de caldura.
Curtea din fata amenajata cu dale de beton, iar ce-a din spate cu gazon. De asemnea casa beneficiaza de doua porti de acces auto in curte.
Zona in care este situata este extrem de frumoasa si linistita, avand acces usor inspre orasul Cisnadie cat si inspre Sibiu.
Pretul de vanzare este de 275.000 euro (TVA inclus)
Comision 0

Informații ESENȚIALE

  • House
  • 187 m²

Facilități suplimentare

Vizualizare hartă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *